A legjobb felhasználás érdekében az oldal cookie-ket használ.Bővebben a cookie-ról az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Termékek Menü

Youtube videók

Crazy Lila Achátok és Eperkvarc Dagi Buddha Karkötő

4.600 Ft
Cikkszám: 6433
Várható szállítás: 2021. január 22.

 Szállítási információk 

 

Gyöngy méret: 0.8 cm

 

Válasszon méretet!

Körméret:

bankos info

    

                                

Díszdoboz

 

 

 

 

Szeretnél díszdobozt a vásárolt termék mellé? A kosár oldalon tudod a vásárlásodhoz adni.

 

Paraméterek

Felhasznált ásványok Achát, Eperkvarc
Felhasznált kiegészítő Nikkel mentes Buddha fej köztes
Ásvány mérete 0.8 cm
Fűzőszál Speciális gumis damil
Termék információ MyCreative által tervezett Egyedi, Design ásvány ékszer
Készítő MyCreative

Vásárlóink véleménye

Leírás

A 8mm-es Epekvarc és “Crazy” Lila Achát matt és fényes ásvány golyókból készült karkötők speciális gumis damilra vannak felfűzve Buddha köztes díszítéssel

Amit az achátokról tudni kell:

Az achát rengeteg színben fellelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkos, áttetsző.

Az achátok testi és lelki hatásai:

Tisztítja az aurát. Megnyugtatja az elmét, ezért gondolattisztító. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozza a jin és jan energiát. Ráébreszt önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítő, serkentő. Tisztítja érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyító, vagyis feltárja előttünk az élet édességét. Kiigazítja az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozza a két agyféltekét. Tisztítja a keringési rendszert.

Az arab kultúra szerint az achát rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy viselője meg tudja különböztetni az igaz és a hamis barátokat. Szerencsekőként különösen azoknak ajánlott, akik nehezen tudnak ellenállni a szerencsejátékoknak. Sokak szerint vonzza a pénzt és a gazdagságot. 

Amit az Eperkvarcról érdemes tudnod: 

 

Az eperkvarc, más néven cseresznyekvarc a hegyikristály egyik változata.Magában hordozza a kristályok általános tulajdonságait. Színei miatt, melyek nagyrészt rózsaszínes, esetleg barnás, néhol fehérbe átmenő árnyalatúak, legerőteljesebb hatást a szívcsakrához csatlakozva fejti ki. 

Az Eperkvarc testi és lelki hatásai:

 

Az eperkvarc növeli a koncentrációs képességünket. Tökéletes választás a tanulás hatékonyabbá tételéhez. Növeli a szeretet iránti igényünket, a szeretni tudásunkat. Fokozza a szerelmi vágyat és segít harmonikusabbá tenni szerelmi életünket. Viselésével javítjuk életminőségünket, és fokozzuk életörömünket.Erős szorongás enyhítő.

 

 

A temék egyedi kézzel készült kézműves ékszer.

Keresés