Termékeinkről

Néhány hasznos információ az általunk készített termékekről:

Áruházunkban saját készítésű, egyedi magyar termékeket találsz.

Ékszereinket jó minőségű részben valódi ásványok felhasználásával, nikkel és ólommentes fém kiegészítőkkel egyedileg, kézzel készítjük.

Ásvány karkötőinket speciális gumis damilra -duplán- fűzzük.

A fémkiegészítőknél kérjük, vedd figyelembe, hogy a külső hatások (pl. izzadság, víz, vegyszerek) miatt azok elszineződhetnek.

A fémérzékenyekre gondolva a hagyományos nikkel és ólommentes kiegészítőkön kívül találsz nálunk, nemesacél-orvosi fém kiegészítőkkel készült karkötőket is.

Zsinór karkötőinket nagy szakadás állóságú pamut szálra készítjük. Ezeket a termékeket minden esetben kártyával, borítékkal nejlon dísz tasakban küldjük.

A színezett fém kiegészítőink ródiumozott, nikkel és ólommmentes fémből készülnek. A ródiumozásnak köszönhetően sokáig megőrzik eredeti szépségüket.

A termékeknél a választási lehetőségeknél, minden esetben találsz egy  ikont, erre kattíntva rövid tájékoztatást kapsz a használatához.

Kutyás szájmaszkjaink saját tervezésű és gyártású termékek. Több évtizede foglalkozunk textil termékek szitázásával.

A nyomatok saját műhelyünkben készülnek. A varrást egy nagy multú, hazai varroda végzi. A maszkok 2 rétegű, 60 fokon mosható, vasalható design termékek. Nem orvosi maszkok!

Termékeinkre 14 napos garanciát vállalunk!