A legjobb felhasználás érdekében az oldal cookie-ket használ.Bővebben a cookie-ról az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Termékek Menü

Női ékszerek

Az ékszer kifejezhet rangot, kijelöli viselője társadalmi státuszát, jelképezheti a csábítást és az ártatlanságot, a stílust, a kort és legfőképpen az egyéniséget.

Rendezés:

A magyar nyelv legszebb szavai között tartják számon a ’’gyöngy’’ szót. Nem véletlen, hogy rengeteg költőt és írót ihletett már meg nem csak a szó, hanem annak mélyebb jelentése is. E szó jelképezi a szépséget, a romantikát, a boldogságot és a szerelmet. Így természetes, hogy a gyöngy viselésével képviselhetjük ezen tulajdonságokat.

Minden nőben benne lakozik a finomság, a lágyság, a titokzatosság. Viszont minden nőnek van egy olyan oldala is, amit ritkábban enged ki. Ez nem más mint a nőies vadság. Minden nőben ott van az energia csak felszínre kell hozni. Ékszereinkkel a mindennapokban is kifejezheted érzelmeidet, hangulatodat.

Ma már teljesen megszokott dolog, hogy a nők és a férfiak is viselnek  ékszereket. Ezekkel a kiegészítőkkel ugyanis nem csupán öltözékünket dobhatjuk fel, de csinosabbnak és magabiztosabbnak is érezzük magunkat tőlük.

Egyre többet lehet hallani az ásványok jótékony hatásáról, gyógyító erejéről és azoknak alkalmazásáról. Eleinte kövek formájában talizmánként hordták az emberek maguknál. Manapság az ásványok teret hódítottak az ékszerek világában és büszkén hordják a nők ezeket ékszereket.

Valamennyi karkötőnk és láncunk saját kézzel gyártott darab, és minden darabban benne van szívünk, lelkünk egy darabja.

 

Keresés