A legjobb felhasználás érdekében az oldal cookie-ket használ.Bővebben a cookie-ról az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Termékek Menü

Kutyás szájmaszk

Kutyás szájmaszkjainkat neked készítjük, ha te is olyan "elvetemült" kutyás vagy mint mi  smiley.

Ha már kötelező, akkor miért ne legyen egy igazi kutyás őrület ebből a praktikus és maximálisan jól használható, általunk kitalált design termékből?!

Rendezés:

Maszkjaink egyedi design kutya mintás szájmaszkok. Kétféle maszk fazonból tudsz választani. A normál füles és a nyakba akasztós kutya mintás szájmaszkjaink minden igényt kielégítenek. Egyedi terveink alapján saját filmnyomó műhelyünkben készülnek a nyomatok, a szabás és a varrás egy nagy múltú magyar varrodában készül. Tehát kutyás maszkjaink 100%-ban magyar termékek. Folyamatosan készülnek az új kutyás minták, de ha nem találod kedvenced fajtáját keress minket és egyeztetjük, hogy amit szeretnél, mikortól lesz elérhető. 

 

Kutyás szájmaszk fülre akasztható: Hagyományos gumis szájmaszk. A benne lévő gumi utólag is méretre állítható. Amennyiben az eredi csomót kioldod, tudsz a méreten változtatni.

 

Kutyás szájmaszk nyakba akasztható: Praktikus viselet akár egész napra is. Nem kell a táskádban vagy a zsebedben tartanod. Hosszú gumipánton tudod a nyakadba akasztani és a rajta lévő műanyag "stoppolóval" tudod beállítani a méretedre. Ezek után egy mozdulattal tudod le és felrakni az arcodra.

Keresés