Szállítási információk

Webáruházunkban vásárlóink igényéhez igazodva, többféle szállítási módot biztosítunk különböző díjszabással.

GLS szállítási tudnivalók:

A házhozszállítás legjobb módja, ha a legrövidebb időn belül szeretnéd megkapni a csomagod. Bármilyen címre kérheted a szállítást. Ha váratlan okból mégsem tudod átvenni a csomagot a megadott szállítási címen, úgy akár csomagpontra is átirányíthatod. A munkanapokon 13 óráig leadott és kifizetett termékeket még aznap átadjuk a futárszolgálat munkatársának, így azok másnap kiszállításra kerülnek. Munkaszüneti és ünnepnapokon a kiszállítás szünetel. A hétvégén leadott rendelések, (amennyiben nincs további ünnepnap) hétfőn kerülnek feldolgozásra és kedden kerülnek kiszállításra. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át a csomagot! Jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

GLS háztól-házig szolgáltatás

A csomagok kézbesítése kizárólag munkanapokon történik. Amennyiben napközben nem tartózkodsz otthon, szállítási címnek célszerű- ha lehetőség van rá- munkahelyi címet megadnod. A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesít, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre. A rendelés újra küldését kizárólag a szállítási költség ismételt kifizetése után áll módunkban teljesíteni!

GLS háztól házig szolgáltatás díjszabása:

-10.000 Forint értékhatár alatt a szállítás díja 1.300 Forint

-10.000 Forint feletti vásárlás esetén Ingyenes a szállítás amennyiben a rendelés összegének kifizetése előre PayPal-lal, Banki átutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel történik.

GLS Utánvét szolgáltatás

Amennyiben vásárlásod értéke meghaladja a 8.000 Forintot kérheted ezt a szolgáltatást. Ebben az estben a vételár és a szállítás díját fizetheted átvételkor a futárnak készpénzben vagy a bankkártyával. Bankkártyás fizetés esetén a futárnál lévő mobilterminálon tudsz fizetni, amelyről bizonylatot kapsz. A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

GLS Utánvét szolgáltatás díjszabása:

-8.000 Forint értékhatár felett Utánvétes fizetés 1800 Forint.

GLS Csomagpont szolgáltatás

Az előre PayPal-lal, Banki átutalással, vagy online bankkártyás fizetéssel kifizetett termék szállítását kérheti GLS CsomagPontra. Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon. A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

GLS Csomagpont szolgáltatás díjszabása:

-Előre fizetéssel 1.300 Forint

GLS címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálata:
Hétfőtől péntekig, 8.00 - 20.00 óra között működik.
Telefonszámuk: (+36 29) 88 67 00 és (+36 20) 890 0660.
Email címük: info@gls-hungary.com (kérdés esetén rövid időn belül válaszolnak)

Csomagpont térképet itt találod:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomag-feladasa

Kérdésedre itt találhatsz választ:

https://gls-group.eu/HU/hu/gyik-cimzettek-szamara

GLS Nemzetközi házhozszállítás:

A vásárlás kifizetése történhet :  

      -Bankkártyás fizetéssel

      -Előre Banki átutalással

     - Előre PayPall fizetéssel

Zónák és árak:

3.900 Ft ( Szlovákia(1); Szlovénia; Ausztria; Csehország; Románia; Horvátország(2) )

4.100 Ft ( Lengyelország; Németország(2); Belgium; Hollandia; Luxemburg; Bulgária )

6.600 Ft ( Dánia(3); Franciaország; Olaszország(3-5); Nagy-Britannia; Írország(5) )

8.000 Ft ( Litvánia(3); Lettország(4); Spanyolország(4-6); Svédország(4-7); Észtország; Málta(5); Görögország;

Portugália; Finnország(5-7) )

Az országok nevei mögött zárójelben a szám a várható szállítási időket jelöli munkanapban

MPL szállítási tudnivalók:

A Magyar Posta ZRT. által szállított termékeket ajánlott levélként küldjük.

A Magyar Posta díjszabása:

-Ajánlott levélként 8.000 Forint összeghatárig: 795 Forint

-Ajánlott levélként 8.000 Forint felett INGYENES

-Utánvét 3.501 Forinttól 8.000 Forint összeghatárig: 3.295 Forint a szállítás és az utánvét költsége,(amennyiben 8.000 Forint felett vásárolsz Utánvét esetén válaszd a kedvezőbb GLS Utánvét lehetőséget)

MPL Nemzetközi szállítási tudnivalók: 

A Magyar Posta Európai Uniós díjszabása szerint, a csomag súlya, értéke alapján:

19.999 Forintos vásárlásig 3.600 Forint

20.000 Forintos vásárlás felett 10.000 Forint