Ismerd meg a csapatunkat

A divat változik, a stílus örök.   Coco Chanel

Napjainkban a legnépszerűbb kiegészítők a karkötők és a nyakláncok.

Célunk a vevők igényeinek maximális szem előtt tartása, fontos, hogy nálunk mindenki úgy érezze, megtalálta, amit keresett.

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy szélesebb rétegekhez is eljussanak divatos, megfizethető árú minőségi alapanyagokból készült ásvány karkötőink, ajándék ötleteink, láncaink és kutyás szájmaszkjaink.

Ugyanakkor szeretnénk megőrizni az egyediséget is. Szeretjük a kihívásokat, így szívesen kiszolgáljuk az egyedi ötlettel érkező vásárlókat is. 

Minden ékszer tartozik valakihez, mert minden ékszernek története van.

Az nyújtja a legnagyobb boldogságot a munkám során, amikor csillogó szemeket látok és az ékszer megtalálja, azt akinek a legnagyobb öremet szerzi.

Büszke vagyok arra, hogy jeles eseményeken, vagy csak úgy a hétköznapokon viselik az általam gyártott karkötőket, láncokat.

Az ékszerekkel ki tudjuk hangsúlyozni öltözetünket, szebb lesz a külsőnk, kiemelhetjük vagy akár el is rejthetjük egyes testrészeinket.

Minden alkalomnak megvan a megfelelő ékszere.

Bármikor lehetünk elegánsak, trendik, vagy sportos külsőt is kaphatunk viseletükkel. Sokszor már egy-két darabbal elérjük a kívánt eredményt. Az általunk készített ékszerek nem csak a hétköznapi viselet kiegészítőjeként szerepelhetnek.

Igyekszünk egyre több rendezvényen részt venni, mert fontosnak tartjuk, hogy személyesen is találkozhassunk vásárlóinkkal.

Ahol biztosan találkozhatunk:

Sziget Fesztivál

Adventi Ünnep a Bazilikánál

Keszeg Fesztiválon

Vajdahunyad Vára rendezvényein és természetesen 

Rengeteg kutya kiállításon :)

Több mint 30 éve élünk boldog házasságban. Az első pillanattól fogva közös vállalkozást üzemeltetünk, melyben textil termékek és ajándék tárgyak filmnyomásával foglalkozunk. 2016-ban egy trauma ért- erről olvashatsz a blogon- és ennek lett az eredménye az ásványokkal kötött szerelmem.

A jelenlegi helyzet és az "elvetemült" kutya szeretetünk "következménye" a kutyás szájmaszk az áruházban. Erről itt olvashatsz bővebben:

Valamennyi termékünk saját tervezésű, kézzel készült, magyar termék, és minden darabban benne van szívünk, lelkünk egy darabja.

MyCreative

Képek a csapatról