A legjobb felhasználás érdekében az oldal cookie-ket használ.Bővebben a cookie-ról az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Termékek Menü

Youtube videók

Hegyikristály Cyla Pride Karkötő

4.200 Ft
Cikkszám: 6676
Várható szállítás: 2021. január 25.

 Szállítási információk 

 

Gyöngy méret: 0.8 cm

 

Válasszon méretet!

Körméret:

bankos info

    

                                

Díszdoboz

 

 

 

 

Szeretnél díszdobozt a vásárolt termék mellé? A kosár oldalon tudod a vásárlásodhoz adni.

 

Paraméterek

Felhasznált ásványok Jáde, Hegyikristály
Felhasznált kiegészítő Nikkel mentes fém köztes
Ásvány mérete 0.8 cm
Fűzőszál Speciális gumis damil
Termék információ MyCreative által tervezett Egyedi, Design ásvány ékszer
Készítő MyCreative

Vásárlóink véleménye

Leírás

Hegyikristály és színes Jáde ásvány golyókból készült Pride karkötők speciális gumis damilra vannak fűzve, fém köztes díszítéssel

A Hegyikristály testi, lelki hatása:

 

A hegyikristály az ásványok koronázatlan királya, fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Szellemi kimerültség ellen remekül alkalmazható. Tisztítja az Aurát, erősít és védelmez. Javítja a kifejezőerőnket, lelki harmóniát teremt, aktiválja a tudatunkat. Kitűnően használható meditáció közben. Segíti szellemi fejlődésünket, tágítja szellemi határainkat. Javítja az intuíciót és a telepatikus képességet. Használhatjuk tér tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

A hegyikristály minden területen hatásos. Gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő. Használható szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. A test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata.Az ásványok hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

 

Amit a Jádéról tudni kell:

 

A Jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának.

A Jáde ásvány testi lelki hatásai:

 

Több örömmel és életkedvvel ajándékoz meg minket. Növeli a bennünk lévő szeretetet, a harmónia iránti igényünket.

Szabályozza a szervezet sav-bázis egyensúlyát, illetve vízháztartását is, mivel pozitív hatással bír a vese, húgyhólyag működésére is. Méregtelenítő hatású, segít a méreganyagok kiválasztásában, elvezetésében.

 

Növeli használójának tudatosságát és hosszú, egészséges élettel ajándékozza meg. A kínaiak a jádét a legfőbb erények megtestesítőjének tartják: bölcsesség, bátorság, irgalmasság és szerénység szimbóluma.

 

 

A termék egyedi kézzel készült kézműves ékszer.

 

Keresés