A legjobb felhasználás érdekében az oldal cookie-ket használ.Bővebben a cookie-ról az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Termékek Menü

Youtube videók

Hegyikristály és achátok hamsa kéz karkötő

4.600 Ft
Cikkszám: 6671
Várható szállítás: 2021. január 21.

 Szállítási információk 

 

Gyöngy méret: 0.8 cm

 

Válasszon méretet!

Körméret:

bankos info

    

                                

Díszdoboz

 

 

 

 

Szeretnél díszdobozt a vásárolt termék mellé? A kosár oldalon tudod a vásárlásodhoz adni.

 

Paraméterek

Felhasznált ásványok Achát, Hegyikristály
Felhasznált kiegészítő Nikkel mentes fém köztes
Ásvány mérete 0.8 cm
Fűzőszál Speciális gumis damil
Termék információ MyCreative által tervezett Egyedi, Design ásvány ékszer
Készítő MyCreative

Vásárlóink véleménye

Leírás

A 8 mm-es Hegyikristály és Achát( piros és zöld) ásvány golyókból készült karkötők speciális gumis damilra vannak fűzve, hamza kéz köztes díszítéssel

 

Amit az Achátokról tudni kell:

Az achát rengeteg színben fellelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkos, áttetsző.

Az Achátok testi és lelki hatásai:

Tisztítja az aurát. Megnyugtatja az elmét, ezért gondolattisztító. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozza a jin és jan energiát. Ráébreszt önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítő, serkentő. Tisztítja érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyító, vagyis feltárja előttünk az élet édességét. Kiigazítja az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozza a két agyféltekét. Tisztítja a keringési rendszert.

Az arab kultúra szerint az achát rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy viselője meg tudja különböztetni az igaz és a hamis barátokat. Szerencsekőként különösen azoknak ajánlott, akik nehezen tudnak ellenállni a szerencsejátékoknak. Sokak szerint vonzza a pénzt és a gazdagságot. 

 

A Hegyikristály testi, lelki hatása:

 

A hegyikristály az ásványok koronázatlan királya, fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Szellemi kimerültség ellen remekül alkalmazható. Tisztítja az Aurát, erősít és védelmez. Javítja a kifejezőerőnket, lelki harmóniát teremt, aktiválja a tudatunkat. Kitűnően használható meditáció közben. Segíti szellemi fejlődésünket, tágítja szellemi határainkat. Javítja az intuíciót és a telepatikus képességet. Használhatjuk tér tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

A hegyikristály minden területen hatásos. Gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő. Használható szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. A test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata.Az ásványok hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

 

A termék egyedi kézzel készült kézműves ékszer.

 

Keresés