A legjobb felhasználás érdekében az oldal cookie-ket használ.Bővebben a cookie-ról az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Termékek Menü

Youtube videók

Kék Achátok és Hegyikristály acél szív medálos karkötő

5.090 Ft
Cikkszám: 6828
Várható szállítás: 2021. január 21.

 Szállítási információk 

 

Gyöngy méret: 0.8 cm

 

Válasszon méretet!

Körméret:

bankos info

    

                                

Díszdoboz

 

 

 

 

Szeretnél díszdobozt a vásárolt termék mellé? A kosár oldalon tudod a vásárlásodhoz adni.

 

Paraméterek

Felhasznált ásványok Kék Achátok, Hegyikristály
Felhasznált kiegészítő Nemesacél-orvosi fém
Antiallergén A felhasznált alapanyagok nem allergizálnak
Ásvány mérete 0.8 cm
Fűzőszál Speciális gumis damil
Termék információ MyCreative által tervezett Egyedi, Design ásvány ékszer
Készítő MyCreative

Vásárlóink véleménye

Leírás

Nemesacél szív medállal és kiegészítőkkel speciális gumis damilra fűzött ásvány karkötő. Kék Achátok és Hegyikristály 8 mm-es ásvány golyókból készült antiallergén karkötő

 

Amit az Achátokról tudni kell:

Az achát rengeteg színben fellelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkos, áttetsző.

Az Achátok testi és lelki hatásai:

Tisztítja az aurát. Megnyugtatja az elmét, ezért gondolattisztító. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozza a jin és jan energiát. Ráébreszt önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítő, serkentő. Tisztítja érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyító, vagyis feltárja előttünk az élet édességét. Kiigazítja az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozza a két agyféltekét. Tisztítja a keringési rendszert.

Az arab kultúra szerint az achát rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy viselője meg tudja különböztetni az igaz és a hamis barátokat. Szerencsekőként különösen azoknak ajánlott, akik nehezen tudnak ellenállni a szerencsejátékoknak. Sokak szerint vonzza a pénzt és a gazdagságot. 

 

A Hegyikristály testi, lelki hatása:

 

A hegyikristály az ásványok koronázatlan királya, fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Szellemi kimerültség ellen remekül alkalmazható. Tisztítja az Aurát, erősít és védelmez. Javítja a kifejezőerőnket, lelki harmóniát teremt, aktiválja a tudatunkat. Kitűnően használható meditáció közben. Segíti szellemi fejlődésünket, tágítja szellemi határainkat. Javítja az intuíciót és a telepatikus képességet. Használhatjuk tér tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

A hegyikristály minden területen hatásos. Gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő. Használható szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. A test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata.Az ásványok hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

 

Nemesacél más néven orvosi fém:

 

Legfőbb tulajdonsága, hogy nem oxidálódik, így az ékszer évek alatt sem veszít szépségéből. Nem allergizál, így fémre érzékenyek is viselhetik.

 

 

A termék egyedi kézzel készült kézműves ékszer.

 

Keresés