Kutyás szájmaszk az ásvány ékszerek között

Kutyás szájmaszk az ásvány ékszerek között

2020.11.19 18:19
Kutyás szájmaszk az ásvány ékszerek között

..hát itt vajon mi történt?

Ha még nem ismernél anyám Facebook oldaláról, vagy az Instagram oldalamról( @bodzaamasztiff), vagy nem találkoztál velem valamelyik vásárban, vagy nem láttál az EBTV műsorában, akkor itt az ideje, néhány szót váltanunk…

Hello Apafej!

Anyám és apám, megrögzött kiállításra járó kutya szülő-itt halkan megjegyzem, miután muti soha semmilyen díjat nem nyert( leszámítva azt az egy lábszépség versenyt), mikor beköltöztem hozzájuk a fejébe vette, hogy velem fog önmegvalósítani-.

Így lettem én a családi kupa gyűjtő. Gondolhatod micsoda stressz érte őket, mikor idén lefújták a kiállításokat IS. Nem mehetünk Tolnától Baranyáig, nem lesz itt semmiféle parádézás, felejtsd el a külföldi díjakat…Mit mondjak, komolyan megviselte családomat a vírushelyzet. Anyám teljesen maga alá került, se vásárok, se kiállítások, se utazás..…Maradj otthon, hordjál maszkot!-ezt hallgatom hónapok óta. De, végre jött egy email, hogy lesz kutyakiállítás- juhhú utazunk!

Persze arról szólnak a hírek azzal van tele a sajtó, hogy bizony a kétlábúak csakis maszkban vehetnek részt a rendezvényeken! Anyám szokásos szikra pattanó nézésével közölte apámmal, hogy na akkor, irány a műhely( filmnyomással foglalkoznak ősidők óta), mert ő bizony Bodzás szájmaszkban akar a kiállításon virítani, ha már egyszer kötelező lesz arcot takaró cuccot magára vennie. Igen, is itt ebben a pillanatban, már láttam, hogy valami komolyabb dolog van készülőben… Ismered anyámat!? Ha nem, akkor annyit mondok, ha valamit a fejébe vesz, azt nem aprózza el!!

Körbehívta a spanjaim felmenőit, hogy ki az, aki még egyedibe maszkolná magát a kiállításra?? Csóró fater, csak pillázott, kapkodta a fejét jobbra balra, hogy 5 nappal indulás előtt, 50 féle maszkot kell nyomnia. A varrodába a csajok, azt hitték anyámnak elment a maradék esze is… Szóval mire indulni kellett, a kocsi már ezekkel a szuper nyakba akasztó szájmaszkokkal volt tele, nekem meg alig maradt tenyérnyi helyem…

Érkezés után 10 perccel, már tudtam, hogy ezen a hétvégén, nem az enyém lesz a főszerep…

Ilyen van? Olyan lesz? Miért nincs nálatok több? Hol tudok venni?

Annyi azért volt bennük, hogy nem felejtettek el bevinni a ringbe, szerencsére még idejében észbe kaptak, így nem maradtam le a szereplésről. CAC, CACIB, BOB cím sikeresen teljesítve, így már minden magyar Champion cím birtokosa lettem, csak, hogy magamról is mondjak pár szót ;).

Úton haza felé, már az is biztos volt, hogy a következő kiállításon nekem, csak a stand őrzése lesz a feladatom :-).

Az történt, hogy mindenki, jól hallod, mindenki oda és vissza volt, hogy micsoda: igényes, kényelmes, szuper és cuki maszkokat csináltunk. Jajj, hát mit gondoltál? muti magára vesz valami gagyi cuccot??

Itt halkan megjegyzem, hogy az ország legjobb handlerei és a legmenőbb tenyésztők szuperlatívuszokban posztoltak a maszkjainkról! Nem túlzok, pattintok ide pár képet is, nehogy már elfogultsággal vádoljon valaki.

Haza érve, elvesztettük mutit, rajzolás, tervezés, stand bérlés a következő kiállításra…Lótás-futás a műhely és a varroda között. Teljesen kimerültem, azt se tudtam merre vagyok arccal. Épp elszundítottam volna a kocsiban, mikor anyám magából kikelve, a fejét a műszerfalba csapkodva, félig sírva félig röhögve ordította, hogy te jó ég, hogy mekkora balga vagyok, hát a webshopba nem kellene feltöltenem a maszkokat??!!….

Hát, így lett a történet kerek, így kerültek be a kutyás szájmaszkok az áruházba…..

és akkor, komolyabban a kutyás szájmaszkokról:

Anyag összetétel: 

-külső réteg 100% poliészter

-belső réteg 100% pamut

Mosható max 60 fokon

Vasalható

Kétféle variációban kapható:

-Sima füles kutyás szájmaszk: ez hagyományos gumis megoldással készül

-Nyakba akasztható kutyás szájmaszk: előnye a hagyományos maszkokkal szemben, hogy a saját méretünkre tudjuk állítani, nyakunkba lógva hordhatjuk egész nap

Használata:

A maszkot először akaszd a nyakadba, majd a gumizsinórt fogd meg és akaszd a füledre, ezután a szabályozó segítségével állítsd be a neked kényelmes méretet.

Levételkor ugyanígy a fülednél lévő gumizsinórt megfogod, leveszed a füledről és egyszerűen a nyakadba ejted a maszkot.

A maszkod egésznap kéznél van, felületét érintés mentesen használhatod.

Egyszerű mozdulattal le és fel tudod helyezni.

Nagy előnye, hogy biztos, nem marad a kocsiban ;), így rengeteg oda-vissza sétától kíméled meg magad :).

A szájmaszk nem véd meg a koronavírus fertőzéstől, de megelőzés szempontjából nagyon fontos a viselése !