A legjobb felhasználás érdekében az oldal cookie-ket használ.Bővebben a cookie-ról az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Termékek Menü

Youtube videók

Lepidolit és achátok hamsa kéz karkötő

4.600 Ft
Cikkszám: 6660
Várható szállítás: 2021. január 21.

 Szállítási információk 

 

Gyöngy méret: 0.8 cm

 

Válasszon méretet!

Körméret:

bankos info

    

                                

Díszdoboz

 

 

 

 

Szeretnél díszdobozt a vásárolt termék mellé? A kosár oldalon tudod a vásárlásodhoz adni.

 

Paraméterek

Felhasznált ásványok Lepidolit, Achát
Felhasznált kiegészítő Nikkel mentes Hamsa kéz köztes
Ásvány mérete 0.8 cm
Fűzőszál Speciális gumis damil
Termék információ MyCreative által tervezett Egyedi, Design ásvány ékszer
Készítő MyCreative

Vásárlóink véleménye

Leírás

A 8 mm-es Lepidolit, lila és magenta "Crazy" Achát ásvány golyókból készült karkötők speciális gumis damilra vannak fűzve, Hamsa kéz köztes díszítéssel

 

Amit az Achátokról tudni kell:

Az achát rengeteg színben fellelhető, többnyire szürke, kékesszürke, zöldesszürke, szürkésfehér, barna csíkos, áttetsző.

Az Achátok testi és lelki hatásai:

Tisztítja az aurát. Megnyugtatja az elmét, ezért gondolattisztító. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozza a jin és jan energiát. Ráébreszt önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítő, serkentő. Tisztítja érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyító, vagyis feltárja előttünk az élet édességét. Kiigazítja az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozza a két agyféltekét. Tisztítja a keringési rendszert.

Az arab kultúra szerint az achát rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy viselője meg tudja különböztetni az igaz és a hamis barátokat. Szerencsekőként különösen azoknak ajánlott, akik nehezen tudnak ellenállni a szerencsejátékoknak. Sokak szerint vonzza a pénzt és a gazdagságot.

 

 

Amit az Lepidolit ásványról tudni kell:  

A Lepidolit színe: a lilán, a rózsaszínen, a sárgán, a szürkén keresztül a fehérig, akár átlátszóig is előfordulhat. Porózus kő, ezért a vízzel és vegyszerekkel való érintkezését kerülni kell! 

 

 

Az Lepidolit ásvány testi lelki hatásai:

 

A Lepidolit enyhíti lelki terheinket, ezért hatásos félelmeink valamint a stressz és a harag leküzdésében. Hatásos olyan alvászavarok esetén melyeket stressz vagy a túlfeszített munkatempó okoz, gyermekeknél.Jót tesz hiperaktív gyermek párnája alá vagy a nyakába helyezve. Erősíti  önfegyelmünket és a döntőképességünket, így segítve céljaink könnyebb elérését az életben.

Javítja és erősíti a kötőszövetet ezért hasznos a bőrbetegségek ellen,. A Lepidolit segít a fertőzések elkerülésében. Hasznos az idegi fájdalmakra és isiász ellen.

 

A termék egyedi kézzel készült kézműves ékszer.

 

Keresés