Ásvány karkötő készítő workshop

Ásvány karkötő készítő workshop

2018.11.06 17:54
Ásvány karkötő készítő workshop

Karkötő készítő Workshop - kitaláltam, megcsináltuk, jó volt

Az ötletet a tavalyi adventi vásár adta, ahol azt tapasztaltam, hogy sokan szívesen eljöttetek a Bazilikához, és örömmel készítettünk együtt a helyszínen karkötőket.

Gondoltam, mi baj lehet abból, ha hirdetünk egy ilyen eseményt…

Várakozásomat felülmúlta a jelentkezők száma -ezért már készülünk a következőre. Szóval, ha lemaradtál, akkor sincs okod búslakodni!

Borongós októberi szombat reggel… pff! Gondoltam, legalább ne essen, mert tudjuk ugye, hogy az időjárás nagyon befolyásolja a hangulatunkat...

Traszport a kocsiba, irány a Toldyba.

Enikővel kipakolás. Kávé, süti, víz , üdítő és pogácsa a konyhába.

Ásványok, bőrök, fityegők, szerszámok gyorsan elrendezve… egy szusszanás, mert máris jönnek a résztvevők.

Bodza kutyám, aki alig múlt egy éves és persze mindenhova velünk jön, kitörő lelkesedéssel fogadta az érkezőket. Ami nem meglepő, mert mindenki imád kutyát simogatni. Ölelések, puszik rövid sztorizás után a tettek mezejére lépünk.

Kicsit beszélnénk az ásványokról - mi mire jó -, de a csajok nem szeretik a száraz tényeket, ők az alkotás örömében hisznek.

Ennyi jó kedvű, vidám csaj egy kupacban tuti, hogy csak jót jelenthet!

Még a nap is kisütött, annyit és akkorákat kacagva készítettünk csodaszép ásvány és bőr karkötőket.

Persze közben volt kaja, pia magyar nóta és minden, ami szem szájnak ingere. Ennek is köszönhetően, a progam, amit két órásra terveztünk, egészen véletlenül majdnem öt órát tartott :o).

Szóval, legközelebb nem lesz ám ekkora mulatkázás…

Annyira belemerültünk a gyöngyözésbe, hogy gyakorlatilag fényképeket is alig csináltunk - ami készült, azt itt megnézheted: