MyCreative Blog

Találkozásom az ásványokkal

2017.01.16 18:07
Találkozásom az ásványokkal

Amit tudni kell rólam, soha semmilyen formában nem álltam kapcsolatban az ásványokkal.

Az én történetem az egyik kutyám Vito elvesztésével kezdödött.

Teljesen váratlanul, minden előjel nélkül 6 perc alatt vesztettük el. Nem értettem és nem tudtam se elfogadni, se feldolgozni. Tudni kell, hogy a másik kutyánk a Nika már 6 éve komoly betegségben szenvedett, és mindig azt gondoltuk, hogy ő fog előbb elmenni. Szóval teljes sokkot kaptam, nem beszéltem csak sírtam és sírtam…. A környezetem egy ideig tolerálta, de aztán, a hátam mögött leszervezték, hogy elvisznek “szakorvoshoz” .

Na és itt jött el a pillanat:

Nem kell orvos! vigyetek ásvány boltba, mert karkötőket akarok csinálni!

Na, puff … Gondolták, hogy megőrültem, mert sajnos a szemem nem túl jó, így nem is értették, hogy mit akarok. Úgy voltak vele, hogy mindegy mit csinálok, csak másszak ki a gödörből. Ahogy beléptem ebbe a varázslatos világba, rögtön tudtam, hogy itt a helyem! HAZAÉRTEM!

Az első pillanattól fogva a nyugalom, boldogság és alkotói vágy kerített hatalmába. Valószínű, hogy ha nem magam tapasztalom meg ezeknek az ásványoknak a jótékony hatásait, akkor nem hittem volna el, hogy ilyen létezik! 5 hónappal később elvesztettük Nikát is…és amit nem gondoltam soha, az új “munkámnak” köszönhetően ezt már sokkal könnyebben viseltem .

Klári

sosem gondoltam arra, hogy megnézzem a nevem jelentését…

Klára : világos, fényes, ragyogó, híres      hátna na….